00385-(0)52-743-166

     Izaberi  - NICO - valjci        

VirtueMart Product
O nama

Tvrtka CELPLAST d.o.o. počela se baviti brusnim proizvodima 1992. godine. Od tada se razvijala u duhu najmodernije tehnologije u sektoru brusnog materijala te danas ima instalirane najmodernije strojeve za preradu fleksibilnog brusnog materijala, na podlozi od platna, papira i netkane tkanine, od poluproizvoda (jumbo rola) do gotovih proizvoda.

Takve moderne jedinice za preradu omogućavaju nam isporuku naših proizvoda u što kraćem roku a karakteriziraju se visokom kvalitetom materijala kojega nabavljamo od renomiranih svijetskih proizvođača. Naši gotovi proizvodi se primjenjuju u industriji automobila, karoserije, drva, plastičnih proizvoda , metala, stakla, mramora i kože i još u niz drugim poslovima završne obrade materijala.

Kvaliteta, fleksibilnost, servis, tehnički savjeti, cijene i građenje odnos povjerenja sa našim partnerima su konstantni ciljevi politike tvrtke.

Drugi dio našeg proizvodnog programa je proizvodnja valjka za ličenje širokog asortimana u kojima ugrađujemo samo kvalitetne sirovine. Valjke proizvodimo na stroju zadnje tehnologije koji je izrađen uz našu konzultaciju sa našim idejama.

Proizvodnja i skladište su smješteni na prostoru od 3000 m2.

Radi zaokruživanja asortimana ponude bavimo se i komercijalizacijom drugih proizvoda kao što su: ličilački i zidarski alat u kojem asortimanu nastojimo nuditi kvalitetnu robu renomiranih proizvođača.

POSEBNA PONUDA

Tražiti određeni proizvod iz našeg proizvodnog asortimana? Imate dodatnih pitanja? Kontaktirajte nas

Pošaljite upit