00385-(0)52-743-166

celplast@pu.t-com.hr
0
Košarica
Prazno
U košarici nema proizvoda.

O nama

Tvrtka CELPLAST d.o.o.

Počela se baviti brusnim proizvodima 1992. godine. Od tada se razvijala u duhu najmodernije tehnologije u sektoru brusnog materijala te danas ima instalirane najmodernije strojeve za preradu fleksibilnog brusnog materijala, na podlozi od platna, papira i netkane tkanine, od poluproizvoda (jumbo rola) do gotovih proizvoda.

Takve moderne jedinice za preradu omogućavaju nam isporuku naših proizvoda u što kraćem roku a karakteriziraju se visokom kvalitetom materijala kojega nabavljamo od renomiranih svijetskih proizvođača. Naši gotovi proizvodi se primjenjuju u industriji automobila, karoserije, drva, plastičnih proizvoda , metala, stakla, mramora i kože i još u niz drugim poslovima završne obrade materijala.

Kvaliteta, fleksibilnost, servis, tehnički savjeti, cijene i građenje odnos povjerenja sa našim partnerima su konstantni ciljevi politike tvrtke.


Drugi dio našeg proizvodnog programa

je proizvodnja valjka za ličenje širokog asortimana u kojima ugrađujemo samo kvalitetne sirovine. Valjke proizvodimo na stroju zadnje tehnologije koji je izrađen uz našu konzultaciju sa našim idejama.

Proizvodnja i skladište su smješteni na prostoru od 3000 m2.

Radi zaokruživanja asortimana ponude bavimo se i komercijalizacijom drugih proizvoda kao što su: ličilački i zidarski alat u kojem asortimanu nastojimo nuditi kvalitetnu robu renomiranih proizvođača.

Povoljna ponuda

- valjci NICO

Prikaži kategoriju

Tražiti određeni proizvod iz našeg proizvodnog asortimana?

Imate dodatnih pitanja? Kontaktirajte nas

Pošaljite upit